Veel gestelde vragen.

Wat zijn de voordelen van een inbouwhaard op aardgas?

Een inbouwhaard op gas is gemakkelijk in het gebruik. Je hoeft geen hout te kloven en bij te vullen, geen aslade te legen. De bediening gaat via een afstandsbediening of tablet/telefoon dus je hoeft zelfs je stoel niet meer uit.

Wat is voor mij geschikt de inbouwhaard op gas of de inbouwhaard op hout ?

Dat hangt er natuurlijk helemaal van af waar je van houdt. Ben je gek op authentieke warmte, nostalgie en outdoor beleving? Dan doe je er goed aan om voor een houtgestookte haard te kiezen. Hou je van een strakke inrichting en heb je geen tijd of zin om hout te halen en de kachel regelmatig bij te vullen? Dan kies je natuurlijk voor een gashaard of elektrische haard.

Waar zit de dichtstbijzijnde inbouwhaard specialist?

Bij ’t Stokertje Kachelparadijs ben je aan het juiste adres met meerdere showrooms door heel Nederland.

Kies ik voor een inbouwhaard met liftdeur of draaideur?

Als je zoveel mogelijk vuur wilt zien kies je voor een liftdeur want die kun je omhoog doen en heeft vaak weinig metaal in zicht. Een liftdeurhaard is vaak wel iets duurder dus bij een beperkt budget kun je het beste kiezen voor een draaideur.

Hoe kan ik mijn inbouwhaard (laten) onderhouden en repareren (indien nodig?

’t Stokertje Kachelparadijs biedt onderhoudscontracten aan en kan ook een reparatie verzorgen. Informeer via info@stokertje.nl.

Welke eisen stelt de inbouwhaard aan het rookkanaal?

Dat verschilt per inbouwhaard en soort brandstof. Raadpleeg altijd een specialist.

Wat als de waakvlam van de inbouwhaard op gas het niet doet?

Het is handig om eerst de batterijen van de afstandsbediening te vervangen. Helpt dat niet? Wanneer is voor het laatst onderhoud uitgevoerd? Als dat (bijna) een jaar geleden is, schakel dan uw onderhoudsdienst in waarschijnlijk is er sprake van vervuiling.